Какво представлява ремонт на кафеавтомат?

Ремонт на кафеавтомат представлява услуга включваща сервизно отстраняване на повреди или дефекти на гаранционни и извън гаранционни машини. След направата на запитване, наш екип може да вземе Вашата кафемашина, в уговорен ден за територията на град София. Ако не сте от София може да изпратите машината чрез куриер.

Ремонта се извършва от опитен техник. Продължителността на ремонта е в зависимост от модела на кафе машината и сложността на проявените повреди или дефекти. Преди започване на работа, техникът прави оглед на кафемашината. Ако бъдат констатирани допълнителни повреди или дефекти от посочените, ще се свържем с Вас за допълнителни инструкции.

След приключване на ремонта и направата на нужните тестове ще се свържем с Вас за да бъде уговорен начина на нейното връщане.

 

Какво включва?

Ремонт на кафеавтомат включва преглед на цялостното състояние на машината и отстраняване на посочените проблеми и дефекти, както и тези, открити в процеса на работа (ако има такива).

След отстраняване на проблема и замяната на дефектните части (ако има такива) нашият техник прави пълна профилактика на наличните в кафемашината системи. След ремонта ние извършваме задължително промивка на водната система за котлен камък и измерване на работното налягане на помпата.

Гаранция

Всяка кафе машина получава 3 месеца гаранция, на направения ремонт по нея.