Какво представлява?

Профилактика на кафеавтомат е периодично обслужване. Профилактиката е предназначена за всички марки кафеавтомати, които нямат констатирани повреди или дефекти. След направата на запитване, наш екип може да вземе Вашата кафемашина, в уговорен час и ден за територията на град София. Ако не сте от София може да изпратите машината чрез куриер. 

 

Профилактиката се извършва от опитен техник в рамките от 2 до 3 дни от датата на получаване. Преди започване на работа, техникът прави оглед на кафеавтомата. Ако бъдат констатирани повреди или дефекти, ще се свържем с Вас за допълнителни инструкции.

 

След приключване на профилактиката ще се свържем с Вас, за да бъде уговорен начина на нейното връщане.

Какво включва?

Профилактиката на кафеавтомат включва преглед на цялостното състояние на машината. След направения оглед, наш техник прави пълна профилактика на наличните в кафемашината системи. Ние извършваме задължително техническа промивка на водната и еспресо система, измерване на работното налягане на помпата и почистване на мелещата система от налепи. Почистване, смазване и смяна на OR (семеринг контра бутало).  

 

След направената профилактика на системите на Вашата кафемашина, се прави проверка и замяна на всички консумативи. 

Препоръки

Профилактика на кафеавтомат е периодична услуга удължаваща живота на Вашата машина и избягване на нежелани ремонти. Препоръчително е да бъде извършвана на всеки 6-8 месеца в зависимост от интензитета на ползване. Тази услуга гарантирано оказва влияние на вкуса и качеството на кафето, което тя прави.

 

Направете запитване за профилактика още сега, за да бъде Вашето вкусно и ароматно!