Какво представлява?

Профилактика на кафемашина с ръкохватка представлява периодично обслужване. Профилактиката е предназначена за всички марки кафемашини с ръкохватка, които нямат констатирани повреди или дефекти. След направата на запитване, наш екип може да вземе Вашата кафемашина, в уговорен ден за територията на град София. Ако не сте от София може да изпратите машината чрез куриер. 

 

Профилактиката се извършва от опитен техник в рамките от 2 до 3 работни дни от датата на получаване. Преди започване на работа, техникът прави оглед на кафемашината. Ако бъдат констатирани повреди или дефекти, ще се свържем с Вас за допълнителни инструкции.

 

След приключване на профилактиката ще се свържем с Вас, за да бъде уговорен начина на нейното връщане.

 

Какво включва?

Профилактиката на кафемашина с ръкохватка включва преглед на цялостното състояние на машината. След направения оглед, наш техник прави пълна профилактика на наличните в кафемашината системи. Ние извършваме задължително промивка на водната система за котлен камък и измерване на работното налягане на помпата.

 

След направената профилактика на системите на Вашата кафемашина, се прави проверка и замяна на всички консумативи. 

 

Препоръки

Профилактика на кафемашина с ръкохватка е периодична услуга удължаваща живота на Вашата машина и избягване на нежелани ремонти. Препоръчително е да бъде извършвана на всеки 6-8 месеца в зависимост от интензитета на ползване. Тази услуга гарантирано оказва влияние на вкуса и качеството на кафето, което тя прави.

 

Направете запитване за профилактика още сега, за да бъде Вашето кафе вкусно и ароматно!