Нашите услуги

Ако нямате възможност да донесете вашата машина в сервиза ни , наш представител ще ви посети в рамките на 2 дни за да вземе вашата машина за сервизиране.

Ако имате нужда от кафе автомат във вашия офис , ние може да Ви предоставим за ползване при условие че консумирате поне 12 кг от нашето кафе на месец.

сервиз на кафемашини Saeco
сервиз на кафемашини Jura
сервиз на кафемашини DeLonghi

Обслужваме огромен брой частни и корпоративни клиенти, собственици на заведения и офиси като им предоставяме автоматични кафе машини с марката Saeco, Philips Saeco, Jura, Gaggia и Delonghi срещу консумация на висококачествен селектиран сорт кафе, което гарантира правилното функциониране на машините и води до трайна удовлетвореност на клиентите.

Избрахме да работим и да ви предлагаме продуктите на Saeco, Philips Saeco, Jura, Gaggia и Delonghi, защото в тях се откриват много иновативни технологии, които поставят нови стандарти. Те са използвани в цялата гама и понастоящем представляват основата за насладата от перфектната чаша кафе. Всяка машина съдържа в себе си богатото познание и опита на инженерите, които са я създали. Функциите и компонентите са се превърнали в стандарт, които ще ви зарадват с перфектно кафе ден след ден, чаша след чаша и ще поглезят небцето ви.

Saeco Service Sofia
Фирмата е оторизиран гаранционен и следгаранционен сервиз за марката Saeco, Philips Saeco, Jura, Gaggia и Delonghi за България, упълномощена от официалния вносител Техно Микс- верига магазини. Ние извършваме сервизна дейност с 30 годишна история като оторизиран сервиз.